9 декември 2023 г.

Умря циганката дето ме хвалеше

...затова по-долу давам мнението и на други хора -  

Аз към Тодор Петков: Ако искаш регистрирай се в блог бг и там да си комуникираме. Има свестни хора в блога, макар че има и достатъчно такива, които вярват в извънземни и световния заговор и подобни. Може да започнеш да пишеш по темите, които те интересуват и ще ги обсъждаме. Имах фейсбук профил 3 години, но го изтрих, макар че там много дискутирахме в историческите групи. Това е засега.

Тодор Петков: Като чета там, всеки път ти се възхищавам за толерантността, за здравите нерви и непоклатимото здравомислие! (В Пловдивския университет - макар че живея в София - освен логика преподавам и философия на психиатрията, тъй че това ми мнение е донякъде компетентно.)


Коментар в "Свободно слово" на Андрей К. : 

Привет, Милена. Не можах и аз да се въздържа да коментирам, след като прочетох този текст. Да, в България в момента са си дали среща много тъмни и много светли души. Затова битката е доста тежка... Българите са оцелели хиляди години, както добре знаеш, така че не се притеснявай толкова много от поведение, отношение, нрави и т.н. Да, голяма световна катастрофа, катаклизъм е възможно да има до пет години. Но, нашата най-важна задача, на хората които може да мислим самостоятелно, включвам и себе си, е да преведем възможно най- леко и безопасно хората през тези турболентни времена. Помисли върху този въпрос. Така че България няма да загине, въпросът е да не страдаме много, да не бъдем наказани много... до степен, да не ни се живее повече. Животът продължава, ще продължи и след 5 и след 50 и след 500 години и т.н.


Коментар до Андрей К. :  Не давай акъл на Милена. Свали си маската. Сороски вълк в овча кожа. Навсякъде сте плъзнали, да унищожите всичко читаво и борбено. Толкова долна продажна пасмина,тръгнал да поучава и да "превежда" .


Отговор на Милена Върбанова: 
По повод Андрей: Г-жо/ Г-не, благодаря за защитата, но аз познавам отдавна Андрей. Той е мой стар приятел, археолог, влюбен в дълбоката древност и в пътешествията. Не е соросоид, не носи маски. Приемам коментара му като приятелски съвет, а не като поучение. Ако трябва да бъде "обвинен" в нещо, това е безкрайната му доброта.

Под моя статия във Факти бг:
Този Андрейчо е един от силните платени рупори на Кремлянскит фашистчета и вие решихте трибунка да му дадете? Ама безплатно ли???

Този безродник ще е вторият русофил, с орден лично от Путин.


Браво на Автора за откритата и смела гражданска позиция-различна от угодничеството на новите властимащи...!


Трудно е да повярваш, че човек казва истината, когато ти на негово място би излъгал.
Хенри Луйс Менкън
Браво на автора, че се е осмелил да каже истината, чест и достойнство има този човек!






 
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар