18 септември 2023 г.

Убийствените тайни на украинското зърно

    Проблемът с украинското зърно не е в цената. Тя се използва за отвличане на вниманието. Има много по-страшни неща, които пристигат от т.н.Украйна.

    От гражданската организация "За мир и суверенитет“ са направили тайно замерване на радиацията на Дунав мост и са открили извънредно високи стойности около една влакова композиция. С помощта на железничари-патриоти са проникнали в няколко вагона и се оказало, че те са пълни с украинско зърно. На чувалите пишело "Чернобиль. Урожай 1986 год“.

    След това доброволците проследили пътя на влаковата композиция. Зърното било разтоварено още в Северна България и веднага смляно на брашно – за да се прикрият следите.

    Брашното било мигновено разпродадено на половин цена и от него били приготвени детски закуски. И така нашите родни дечица още от първия учебен ден били захранени с радиоактивно украинско брашно. Произведено от украински нацисти, които – както всички знаем – продължават да убиват български бременни жени.

    Будните граждани подложили на анализ една кифличка и открили още нещо. Брашното съдържало не само ГМО, но и хормонът ГТО-2022. Този хормон разрушава баланса мъжки-женски хормони и превръща децата в еднополови джендъри.

    ГТО -2022 няма нищо общо с радиацията, вероятно той се добавя допълнително в чувалите зърно. Известно е от журналистически разследвания, че се произвежда в тайни американски лаборатории, базирани в Украйна. Целта е да се обърка българският ген и България в най-скоро време да стане под 4 милиона – цел, която не са крили всички американски посланици. Плюс Ран и Ът. Плюс Кирчо и Кокорчо.

    Празните вагони веднага са били обеззаразени и натоварени с екологично чисто българско зърно. Композициите са тръгнали на запад – за да нахранят еврогейовете и краварите.

    Разкрита е тайната на дълголетието на Сорос – от години той закусвал с пържени филийки, приготвени от българско брашно и поляти с български пчелен мед. Балкански.

    Братя българи! Не е ли време да си върнем суверенитата и да имаме възможност да избираме българското? Зърно ,домати, краставици, марули, ябълки, праз, авокадо и банани...

    Всички на протест, да свалим колониалното правителство! 

 

Източник: Новините менте ком.

Няма коментари:

Публикуване на коментар