25 септември 2023 г.

Сатанистите идват! Да си върнем Веспасиан!

    Руската църква в София затвори врати, след като българското колониално правителство изгони предстоятеля й архимандрит Васиан и още двама служители.


    Истинските българи оставят цветя пред заключените врати, сравнявайки храма с Баташката светиня.

    Никой не вярва на официалната версия - че божият служител бил руски шпионин. Истината е, че заповедта за удара върху църквата идва от "Козяк“ 16 – пише сайтът Новините.Менте.ком. Целта е не само по-нататъшна ерозия на братската любов между българи и руснаци, но и да се изличи поредният православен храм.

    В разкрития план пише, че празната църква ще бъде отдадена под наем на НПО, свързано с "Америка за България“ - уж за културо-просветна дейност. След това там ще се настани филиал на известната в САЩ Църква на сатаната, която се финансира от Сорос и Ротшилд. На мястото на христелюбивия архиминадрит Васиян ще се появи някакъв чернокож пастор, който ще проповяда еднополова любов.

    Но това е само първата крачка на американските завоеватели. Следващата е да се завземе катедралният храм "Александър Невски“ и да се превърне в джамия.

    Ще допуснем ли всичко това? На бунт, братя българи, срещу продажното правителство. Да изгоним сатанистите и да си върнем Васиан!

Няма коментари:

Публикуване на коментар