12 януари 2019 г.

2019 година със силна енергия

Новата 2019 година идва със силна енергия, подобна на тази от 1989-1990 година. Това предвещават астролози, разчитащи звездната карта и хороскопа на страната. За година на основаване на България се приема август/септември 681 година и спрямо тази дата се прави нейният хороскоп.

Планетата Сатурн, който е базисен владетел за по-голямата част от Балканите, включително и за България преминава от ХII дом в I дом, където не е бил от 30 години. Последният път когато това се е случило е бил периодът 1989 – 1991 година, точно когато пада комунизмът. Енергията сега е също толкова силна, колкото тогава.

В астрологията т.нар. дванадесети дом се свързва с изкуство, митове и духовни братства, но също и с манастир, отшелничество, изолация, затвори, чужди посолства, емиграция. Докато първи дом е на лидерите служещи за пример, както и на общата воля и способност за постигане на успехи. Така че това е шанс за българите да преоткрият себе си.

От друга страна дългоочакваните от опозицията предсрочни избори изглежда ще се отложат за следващата година. В страната ще продължи острата конфронтация във всички области и най-вече политиката. От това "зацикляне" ще излезем в началото на следващата година, като резултат от едно ново начало.

Няма коментари:

Публикуване на коментар