2 март 2013 г.

Протести в Пловдив

Понеже управниците на българския народ няма да се извинят за това, което се случва в България през последните години, ще го кажа аз.
Съжалявам, че отново се стигна до тук и то в една държава от 6 години член на ЕС - протести по улиците, масово недоволство, призиви за съд, национализация, оставки т.н.
Съжалявам че вместо да вървим по едни креативен и мирен европейски път на развитие, ние сме притиснати и ограбени от монополи, олигархия, политическа класа.
България се нуждае от нов модел на управление. Досегашното комунистическо-мутренско отношение към хората и модел на поведение ни доведе дотук.
Нуждаем се от хора, които да наложат нов демократичен модел на управление - открит, европейски модел, подкрепящ частната инициатива, съзидателен и образователен модел, който да излекува българското общество от вируса на ограбването и отчуждението.
Знам че мнозинството от хората в България все още са честни и разчитат на себе си и на това, което сами създават, на своя труд и добродетели.
Затова хора, предлагайте идеи. Показвайте нетолерантност към нечестното поведение, кражбата, мързела, погазването на вашето достойнство. Показвайте гражданска позиция.
Сега е моментът да променим България!

Няма коментари:

Публикуване на коментар