27 ноември 2023 г.

Какво да очакваме в социалните мрежи?

 

Изглежда по погрешка в ПОТВ получихме на електронната поща препратено писмо, което си позволяваме да публикуваме. Може и да е фалшива новина, но е интересно:

 

СТРОГО СЕКРЕТНО! СЛЕД ПРОЧИТАНЕ ДА СЕ УНИЩОЖИ!

До всички работещи по направление ru-bg 2023-24

 

Опорки за периода ноември-декемри 2023

 

През новия отчетен период да се извърши тематично пренасочване във връзка с пренасищане с някои теми.

1. Да се спрат временно патриотичните публикации, свързани с турското робство, и антиДПС материалите.

2. Да се редуцират публикациите за Хелзинската конвенция и за моралния разпад на западната цивилизация. Тук също се забелязва пренасищане. Да се спре използването на „еврогейове“, „толерасти“ и други думи от познатия ви списък от 2021 година., които вече изпълниха своята роля. Подготвяме нов списък.

  1. Да се редуцират публикациите, свързани с Лена, Кирчо и Кокорчо и да се насочи фокуса на критиките върху Денков и Тагарев.

  2. Да се редуцират публикациите, свързани с износа на българското злато и Дънди прешъс, прекалихте.

  3. Всяко евентуално увеличение на цените на бензина и газа да се свързва задължително с ограничаването на доставките на руски енергийни източници.

  4. В коментарите за Украйна забравяте да подчертавате – каквито бяха указанията, че украинците са нацисти, Зеленски е гей, а украинските яйца и слънчоглед - радиоактивни.

  5. Да продължат публикациите, свързани с успеха на новите руски оръжия и неуспеха на натовската военна техника.

  6. Да продължи още по-активно публикуването на всякакви материали, будещи носталгия по времената на социализма, като задължително да се редуват със снимки на Тодор Живков и Брежнев, за да се подчертае каква е била причината за тогавашния прекрасен живот.

  7. Даваме висока оценка на онези колеги, които успяха да превърнат темата за липса на банани при социализма в негово преимущество.

  8. Даваме висока оценка на колегите, които откриха подходящи снимки на пълни колбасарници и ги представиха като български. Сега да се пренасочат усилията към показване на пълни магазини „Плод зеленчук“. Не е задължително да са български, но да се внимава да няма чужди надписи.

  9. Да продължи публикуването на ценоразписи от работнически столове, но ако може да се намерят нови.

  10. Изоставихте темата за буболечките, които Западът ни кара да ядем, да се прибавят и хлебарки. Добър материал беше новината, че от ЕС ще забраняват киселото зеле и царската туршия.

  11. Забелязва се липсата на материали, критикуващи неолиберализма. Темата да се рестартира. Може още да се използва думата „либерасти“, до изпращането на новия списък.

     

И накрая – радостната новина. Във връзка с Новата година всички колеги, публикували над 300 поста в социалните мрежи тази година в изпълнение на споменатия договор, ще получат премия от 4000 рубли.

Във връзка със запитвания дали няма да има индексации на заплащането, такова се очаква от 1 юли и ще бъде по швейцарското правило. Договорената сума ще стане минимум 4400 рубли месечно.

 

И нови творчески успехи.

 

Подпис – не се чете

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар