5 август 2023 г.

След първата седемдесет и двойка

    След първата ми седемдесет и двойка заявявам следното: Твърдо съм за приемане на еврото в България. Крайно време е да станем неотделима част от общия европейски пазар. 

    Считам, че домашното насилие е най-лошото и страшно нещо, което може да се случи, в нашето модерно и либерално общество, затова ще отдам всички сили за по-бързото приемане на Истанбулската конвенция, за подобряване качеството на ЗЗДН и всички останали закони, свързани с домашното насилие.

    Смятам, че световната пандемия наречена Коронавирус, тръгна от един прилеп, на пазара в Ухан. Всичко друго е спекулация. 

    Намирам, че Джордж Сорос е един от най-големите благодетели на Европа и света, а Бил Гейтс и Клаус Шваб са най-големите хуманисти, също дарители, които мислят единствено за благото на света и на цялото човечество. Считам, че неолиберализмът е най-прекрасният модел, който може да бъде установен на нашата планета Земя.

    Твърдо съм за оказване на военна помощ на Украйна, в нейната справедлива борба с руския агресор. Сили и средства в тази посока също не трябва да се жалят, до окончателната победа над диктаторския и нацистки режим в Русия. 

    Признавам моята част от вината и за смъртта на сините китове, въпреки че темата вече не е актуална.

    Намирам българската правосъдна система за най-справедливата и хуманна в света!

Няма коментари:

Публикуване на коментар