9 юни 2023 г.

Как действат силите на мрака

     Възможно ли е една малка група да контролира населението на цялата земя? И как може едно малцинство, подчинено на демоните, да се наложи над едно огромно мнозинството, което спазва установените с хилядолетия правилата и следва Божият ред?

    Размишлявайки над това, получих неочаквано откровение свише, за да открия отново една много проста, но също и толкова трудна за откриване подмолна идея. Силите на мрака просто обръщат Божия ред, дават власт и права на малцинствата над мнозинствата, на ненормалното над нормалното, на жената над мъжа и на цветнокожите над белия човек.

    Искам да бъда разбран правилно. Аз не отричам правата и равенството между хората. В отношенията между мъжа и жената, откакто свят светува има равенството и взаимопомощ. Жената винаги е била на почит, особено тук на Балканите, но жената като майка, като съпруга, като съветник и помощник на мъжа. Но мъжът е глава на семейството. Това са Божиите правила.

    Цивилизацията, такава каквато я познаваме днес, е дело на белите хора. Тя не е възникнала нито в Африка, нито в Азия, нито в Латинска Америка. Често белите хора са обвинявани в незачитане правата на другите раси, обвинявани са в расизъм и т.н. Но те са водещата раса, защото те са всъщност най- толерантните от всички! Да, само покайте да видите, а и ние вече го виждаме в някои точки на света, та само почакайте да видите, какво е расизъм, ако властта премине в ръцете на азиатци, араби, африканци и т.н. Тогава всички ще видим и ще разберем какво е истински расизъм и тогава това, което досега сме наричали така, ще ни се стори песен. Не е шега.

    За властта и правата на ненормалното над нормалното, мисля че няма нужда да говоря, за очевидни неща.

    Така тъмните сили постигат един невероятен като сила резултат с това просто правило, да обърнат, да разместят Божия ред. Тогава от само себе си настъпва, хаос, объркване, отчаяние, което завладява земята и всичко това е много лесно да се управлява, понеже съпротивителните сили на обществото са сломени.

    Всички тези резолюции, конвенции, закони, които уж имат за цел гарантиране права и подобряване на личните и обществените взаимоотношенията, всъщност правят точно обратното. И изглежда това е нечия скрита цел. Така Истанбулската конвенция, Закон за защита от домашното насилие, всякакви гаранции уж за правата на малцинствата и т.н. всъщност целят даване на властта на този когото не трябва. С това даване на права основната работа е свършена и узаконена. Хаосът и насилието са гарантирани и настъпват по естествен път, а силите на мрака без съпротивление могат да извършват своите дела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар