28 юни 2011 г.

Лято 2011

Писането и поддържането на блог се оказа интересно занимание, но и доста ангажиращо. Понякога дори една малка тема ми отнема час, дори няколко.
Все пак този, който чувства писането като призвание, не трябва да се оплаква от подобни неща, а просто да продължава да пише. Затова и аз няма да ви се оплаквам какво означава да се занимаваш с четене и писане в България, колко е трудно да поддържаш някакво лично и обществено интелектуално ниво в нашата родина, колко време и енергия отнема и колко малко разбиране и подкрепа среща.
Но борбата е безмилостно жестока, борбата както казват е почти епична... Аз обаче не смятам да падам жертва в тази борба, а просто да се оттегля на една лятна почивка. Хубавото в случая е, че почивка може сам да си я определиш.
Благодаря за подкрепата на всички четящи блога. Благодаря и за коментарите, защото те са основната връзка между пишещия и четящите. По тях мога да се ориентирам кои теми са по-интересни за четящите и кои не и т.н.
Благодаря още веднъж. Давам си два месеца ваканция. Забавлявайте се и вие през лятото. Лятото е време за събиране на нови преживявания, запознанства, емоции.
Есента е време за осмисляне, анализ и творчество.
И така - следваща среща на 01.09.2011 година. Живи и здрави!

2 коментара:

  1. Писането е самотно занимание. Удовлетворението идва от самия акт на създаване на художествен, есеистичен или публицистичен текст.Споделянето с читатели-съмишленици и получаването на ответна реакция е допълнителен бонус за автора. Желая ти весело лято, изпълнено с положителна енергия, която наесен да предадеш на своите приятели и читатели.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, действам вече по въпроса ... : )



    А. Киряков

    ОтговорИзтриване