16 юли 2012 г.

Мотивационно писмо

На вниманието на:
Общинска фондация
„Пловдив 2019”
12.07.2012 г.



Уважаеми г-н председател,

Искам да израз моята силна заинтересованост към обявената позицията за изпълнителен директор на общинска фондация „Пловдив 2019”.
Работата в областта на културата е предизвикателство във времена като днешните. Но все пак културните достижения са това, което остава най-ярки следи в даден етап от развитието на едно общество.
Роден съм в град Пловдив и като пловдивчанин и специалист археолог съм запознат с неговата наистина впечатляваща древност. Тази древност е сравнително добре изследвана, но все още не е достатъчно добре популяризирана. Популяризирането и би донесло развитие на нашия град като туристическа дестинация и последващо икономическо развитие, би донесло висок престиж на града и по-високо самочувствие на неговите граждани. С работата по провеждането на програмата „Пловдив – европейска столица на културата 2019” бихме постигнали именно такъв ефект в обществено-икономическото развитие на нашия град.
Като пловдивчанин, като човек занимавал се с управление и мениджмънт и отдаден на културата, смятам че притежавам необходимата мотивация, опит и сила за позицията на изпълнителен директор и за това да бъде доведено до възможно най-последен етап прекрасното дело наречено „Пловдив европейска столица на културата”.





С уважение:

Андрей Киряков

1 коментар:

  1. Е, това как го измислих -
    "... все пак културните достижения са това, което остава най-ярки следи в даден етап от развитието на едно общество."
    Разрешавам да ме цитирате : )

    ОтговорИзтриване